SOBRE MI

IMG_7190
Montserrat Pujulà

Vaig néixer a Barcelona fa 62 anys, als pocs dies vaig anar a Mallorca on hi vaig viure fins que vaig deixar la illa als 27 per recórrer un camí de transformació personal, que em portaria a diversos països i cultures i també a conèixer i treballar amb diferents mestres i professors de diferents tradicions.

A Catalunya vaig viure en comunitat cinc anys, que varen ser claus en la meva visió de la espiritualitat. Varem començar a organitzar cursos i convidant diferents mestres, era un moment en que aquí hi havia molt poques coses per experimentar. Com sempre varem tenir sort i varem poder gaudir de les ensenyances de grans mestres i professors, que ens obriren camins i als que sempre he agraït la seva generositat.

Per una intensa necessitat de conèixer altres cultures, vaig estar a Estats Units, Mèxic i una llarga temporada a Xina. Al tornar escollirem  Girona amb el meu company professor de Tai-xi i Qi-Gong  per  viure la maternitat, gaudint i conciliant família, feina i recerca espiritual.
A Mallorca vaig començar fent Ioga, i ja a Catalunya Tai-xi amb Tew Bunnag, després meditació Zen amb el mestre Seung-Sang i Vipassana amb Dhiravamsa.

L’any 1998 començo les pràctiques amb Juán Li i vaig tenir la sort d’estar en el primer curs conjunt a Espanya de Juán Li i Renu Li. Des de llavors, he seguit les pràctiques del Yin Tao, la línia del Tao Curatiu per dones, centrant tota la meva energia en aquest treball.
Organitzo els cursos de Renu Li a Catalunya des de fa nou anys i de ella vaig rebre el títol d’instructora del seu sistema.

Des de fa un temps he començat a impartir cursos de Yin Tao a Barcelona, Girona, Bilbao, Sant Sebastià i Xile, entre altres llocs.